Börssvängningar påverkar aktiemarknaden i USA

Det finns alltid något att frukta på aktiemarknaden – räntor, regeringens politik, upp-och nedgångar i vår ekonomi, miljöförändringar och så vidare. I år har vi sett extrema marknadssvängningar på internationella aktiemarknader som sannolikt kommer att orsaka många investerare att drabbas av betydande förluster.

I USA har finansiella institutioner lidit mer än andra under de senaste åren som räntorna och Federal Reserves politik förändras. Det finns en växande känsla bland konsumenterna att deras regeringar inte arbetar i deras bästa intresse. Dessa farhågor bekräftades av regeringens misslyckande att anta en plan för att lösa krisen, vilket gör många människor oroliga. Investerare bör också vara oroliga för att vi verkar se den långsamma upplösningen av den globala ekonomin, vilket gör det svårare för investerare att göra vinster när de investerar på aktiemarknaderna. Den globala ekonomin påverkar också vad som händer i Amerika. Det finns några stora händelser som påverkar ekonomin: krig, terroristverksamhet, naturkatastrofer, terroristattacker och till och med en stor politisk förändring. Eftersom marknaden svänger så dramatiskt och oväntat, är människor oroliga för vad marknaden kan göra härnäst.

Att räntorna kan öka och få värdet på våra investeringar att störta. Andra människor fruktar att regeringens stimulansplan kommer att misslyckas och att lågkonjunkturen och den globala avmattningen kommer att fortsätta att skada oss ekonomiskt.När räntorna stiger, ser du många amerikaner spara mer och använda sina kreditkort för att köpa dyrare objekt. Om Federal Reserve höjer priserna för högt, många av dem kan hamna förlora sina hem.

Räntehöjningar och sänkta varupriser

Aktiemarknaden göra en massa saker som vi inte förväntade oss. Med att gå igenom upp-och nedgångar, kommer investerare måste ta en hel del beräknade risker för att göra en vinst. Marknaden kommer att förändras av de olika saker, både i goda tider och i dåliga. Att vänja sig vid att se marknaden fluktuera men vi bör titta efter tecken på en mer olycksbådande trend. Hittills har det varit mycket lite tecken på stora saker att komma på marknaden. Till exempel har det förekommit vissa rapporter om att Federal Reserve kan höja räntorna ännu en gång för att stabilisera marknaden och förhindra ytterligare nedgångar på aktiemarknaden. Detta är en anledning till att vissa investerare redan förbereder sig för en annan krasch. En annan indikation kan vara en nedgång i oljepriserna. Eftersom oljepriset har sjunkit hittills under de senaste åren, många oljebolag har svårt att tjäna pengar på pumpar.

Många framtida investerare kommer att drabbas när detta händer. De måste veta vad de ska leta efter för att undvika att ta förluster och göra dyrare misstag. De måste förlita sig på en bra strategi för att hantera sina pengar. Om du är en bra investerare, bör du kunna hantera volatiliteten på aktiemarknaden utan att egentligen behöva lära sig om det. Detta är hur en bra plan fungerar, trots allt: du tar det en dag i taget. Du bör kunna läsa nyheter och märker några trender, men du behöver inte förlita sig på nyheter och gissningar för att hantera volatiliteten på aktiemarknaden. Du kan använda sig av en investering programvara, som kan varna dig om eventuella förändringar på marknaden. Just då. Det är ett sätt att vara beredd på nästa stora nedgång på aktiemarknaden. om situationen någonsin uppstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *